Har du et syprojekt?

Få dit tekstilprojekt til at gå fra drøm til virkelighed.


E-mail: Nanna@vestpaa-studio.dk
Telefon: +45 23498593

Telefontider:
Mandag - Fredag: 10.00 - 15.00

- Hvis jeg ikke tager telefonen så smid en sms! så svarer jeg lige så hurtigt jeg kan!

Adresse: Kapelhusvej 5 7730 Ræhr/Hanstholm
Adresse: Du er altid velkommen til at besøge min butik på kapelhusvej. Mine åbningstider kan godt svinge, så hop endelig ind på min Facebook og se hvornår jeg har åbent.

FACEBOOK ÅBNINGSTIDER

Det kan være svært at finde præcis det tøj, du drømmer om i butikkerne. Derfor tilbyder jeg muligheden for at du kan bestille tid til et personligt syprojekt. Uanset om det drejer sig om at designe og sy din drømme gallakjole, tilpasse en dragt til den perfekte pasform eller skabe en helt unik beklædningsgenstand, der afspejler din personlige stil, er jeg her for at hjælpe dig.

Processen er enkel og skræddersyet til dine individuelle behov. Først og fremmest planlægger vi en konsultation, hvor vi sammen diskuterer dine ideer, foretager lidt målinger, finder måske et mønster og beslutter de bedste stofvalg.  Jeg vil lytte opmærksomt til dine ønsker og rådgive dig om, hvordan vi bedst kan omsætte dine drømme til virkelighed.

Når vi har alle detaljerne på plads, går jeg i gang med at sy dit projekt. Jeg vil sørge for, at hvert eneste søm er perfekt, og at dit tøj får den udstråling, du ønsker.

Glæder mig til at arbejde sammen med dig!


Det kan være svært at finde præcis det tøj, du drømmer om i butikkerne. Derfor tilbyder jeg muligheden for at du kan bestille tid til et personligt syprojekt. Uanset om det drejer sig om at designe og sy en eksklusiv gallakjole, tilpasse en dragt til den perfekte pasform eller skabe en helt unik beklædningsgenstand, der afspejler din personlige stil, er vi her for at hjælpe dig.

Proccen er enkel og skræddersyet til dine individuelle behov. Først og fremmest planlægger vi en konsultation, hvor vi sammen diskuterer dine ideer, foretager nøjagtige målinger og beslutter de bedste stofvalg. jeg vil lytte opmærksomt til dine ønsker og rådgive dig om, hvordan vi bedst kan omsætte dine drømme til virkelighed.

Når vi har alle detaljerne på plads, går jeg i gang med at sy dit projekt. Jeg vil sørge for, at hvert eneste søm er perfekt, og at dit tøj får den udstråling, du ønsker. 

Glæder mig til at arbejde sammen med dig!
crossmenu
0
    0
    Kurv