VEST PAA VAR EN GRØN DRØM. EN DRØM OM AT GIVE KÆRLIGHED TIL ALT DET GLEMTE, BRUGTE OG SMUKKE PÅ EN HELT UNIK MÅDE. EN DRØM DREVET AF PASSION FOR AT SKABE OG KREERE MED EGNE HÆNDER, LIGE HER – RUNDT OM HJØRNET - FREM FOR DEN ANDEN SIDE AF VERDEN. EN GRØN DRØM, SOM ER VED AT GÅ I OPFYLDELSE, I ET HÅB OM EN GRØNNERE FREMTID.

DET BÆREDYGTIGE SKRÆDDERI

Jeg er VEST PAA. Jeg er din bæredygtige skrædder - om det er skræddersyet beklædning lige fra bunden, eller blot at lægge et par bukser op, så står jeg klar. Min mission som VEST PAA er, at du genfinder kærligheden til din garderobe og får det meste ud af det, du ejer, frem for at købe nyt, hurtigt og billigt. Jeg er den gode grund til at investere i kvalitetstøj, for så vil jeg, VEST PAA, hjælpe dig med at passe på det. Jeg er også klar til - sammen med dig - at skabe en helt ny kvalitetsgarderobe ud fra det tøj, du ejer i forvejen. Jeg er her også, hvis du mangler bæredygtigt tøj, som er produceret ud fra et princip om minimal skade på omverdenen. For jeg sælger nemlig mine egne kollektioner, som har fokus på at bruge farver fra nature, tekstiler der kan laves om og en generel ide om at benytte råvarer der de mest bæredygtige.

PRELOVED DESIGN & PRODUKTION

At skabe nyt er det, som jeg er uddannet til. Men når man har et håb om en grønnere fremtid, kan det være en udfordring at skulle skabe nyt af nyt. Derfor er VEST PAAs egne styles lavet med henblik på mindst mulig skade på natur og miljø. ALT er produceret og designet i Danmark med materialer, som enten er Preloved eller fra leverandører med egne bæredygtige profiler. Materialer kan således også komme fra donationer, hvor materialerne ellers bare ville være blevet smidt ud. Det kan enten være uld fra danske får, som normalt ville blive kasseret, vintagestof fra genbrugsbutikker rundt omkring i landet eller kasserede duge fra industrien, som sagtens kan blive brugt igen. Alt VEST PAAs produktion foregår på dansk jord. Størstedelen foregår endda i eget skrædderi på Kapelhusvej 5 i Ræhr. Her bliver der designet, plantefarvet, redesignet, repareret og syet mange forskellige produkter.

DØRENE STÅR ÅBENT I DET INTIME, BÆREDYGTIGE SKRÆDDERI. TAG DIT TØJ MED, SOM TRÆNGER TIL KÆRLIGHED, TAG ET KIG I BUTIKKENS GEMMER ELLER FÅ EN KOP VARM KAFFE OG EN SNAK OM DINE TØJDRØMME. JEG STÅR KLAR TIL AT TAGE IMOD DIG!

crossmenu
0
    0
    Kurv